OPĆA/OBITELJSKA MEDICINA

terapija ovisnika

22.10.2016

Odgovara:

IVANČICA PEČEK dr med spec obiteljske medicineOPĆA/OBITELJSKA MEDICINA

terapija ovisnika

Poštovanje,ovako ja sam jučer tražila liječnika opće prakse jer ga nemam nisam bila u Zagrebu god i pol pa sam se vratila,inače sam na heptanonu i hitno mi treba terapija,znači NITKO od doktora u 5 doma zdravlja me nije htio primit zbog moje terapije ali zadnjas ambulanta doc Jovančević Branke gdje sam došla sam doživila šok i poiniženje ,ismijavala me pijuckala svoju kavicu dok su meni suze tekle doslovno sam ju molila da me primi ,nije htjela ,podrugljivo se smijala i klimala glavom ni a ni bSTRAŠNO SRAMOTA za naše zdravstvo.u suzama sam otišla svi su me odbili zbog čega?nit sam šugava,normalno izgledam ne drogiram se samo uzimam heptanon godinama ,2 godine sam prestalaa prije toga sam bila kod doc Svatović-Blažević Željke 4 godine na terapiji,da bi i nju jučer prvu nazvala i javi se sestra Kristina Barlović ili Barloković nznm i ONA mi kaže da ONAAA NE PRIMA VIŠER tj da me neće primiti ak sam na metadonu ako se skinem da joj se javim!!!!!Šta je ona doktor ili dr Blažević??!!!!!! ja sam jako loše idem u vinogradsku da mi daju terapiju žalila sam se ministarstvu zdravlja ovo neće samo tako proći.Zvala sam i udrugu prava ovisnika i danasd me čovjek kontaktirao i uputio me gdje da se žalim,ova ne mogu ju ni nazvat doktoricom ta Branka Jovančević mi ide reći da ne može da ona prima samo pacijente iz ERRICSON FIRME?????=?!!!!ko je tu idiot ja ili šta je ovo,bila sam na Drvinju na voltinu u nehajskoj tamo kod nje u krapinskoj u runjaninovoj NIKO ME NEĆE UZET ZATO ŠTO SAM NA HEPPTANONU .Molim vas evo prosklijedite ovo nadležnoj osobi ili ravnatelju ja ću ga još i osobno potražirt ovo nije ljudski niti malooo.ja sam bolesna imam hepatitis c tj hcv jer je začahuren treba mi liječnik trebaju mi uputnice,treba mi terapija GDJE DA JA TO DOBIJEM??? evo u šoku sam loše sam imam 38 godina moram raditi a nemam novacas više da kupujem heptanon po 150 kuna na ulici 1 bočicu....strašnooo molim vas pomozite mi i poduzmite nešto u vezi ove doc Jovančević jer njoj nije mjesto tamo njoj sde ne radi samo što nije noge na stol stavila sve sto je rekla da ona prima samo iz erricsona pacijente isuse moj dragi.A iz ministarstva zdravstva su mi rekli da će poslat kontrolu zbog ovoga sad idem osobno tamo ovo je nehumano neljudski i osjećam se poniženo jer sam plakala molila sam ju da me primi jer sam cijeli dan hodala trošim i to malo što imam novca na tramv kartu.pa šta si oni zamišljaju,evo ne znam više ovo neću pustiti jer sam ponižena 5 puta odbijena zato što mi treba HEPTANON?????

Poštovana,

vaš katon negdje mora biti, ako je još uvijek kod dr Svatović Blažević, onda vas ona mora primiti i dati vam odgovarajuću terapiju, da li je to Heptanon ili nešto drugo, odlučit će vaš psihijatar koji vas liječi. Naravno da vam terapiju Heptanonom ne može dati niti jedan liječnik kome ste "s ceste banuli". Dakle, provjerite na HZZOu gdje vam je karton, otiđite psihijatru da vam odredi terapiju i s povijesti bolesti psihijatra se javite obiteljskom liječniku kod kojeg ste zapisani. Ako nemate psihijatra, u ambulanti za ovisnosti će vas primiti bez uputnice. Sigurna sam da to već znate. S poštovanjem,

Ivančica Peček dr med spec obiteljske medicine

voditelj službe obiteljske medicine

OBJAVLJENO: 22.10.2016  

PRETRAŽIVANJE BAZE ZNANJA

POSLJEDNJI ODGOVORI NAŠIM PACIJENTIMA

RTG-ZUBNI

Poštovanje, snimanje RTGa se NE preporučuje pri sumnji na trudnoću niti u trudnoći. S poštovanjem.

OBJAVLJENO: 26.11.2019  

DENTALNA MEDICINA

Poštovani, preporučam da telefonski kontaktirate odabranog stomatologa u Zvonigradskoj ulici te direktno saznate da li odabrani tim upisuje nove pacijente. Sve telefonske kontakte možete naći na web stranici DZ Zagreb Zapad. S poštovanjem.

OBJAVLJENO: 26.11.2019  

DENTALNA MEDICINA

Poštovani , za upis kod novog stomatologa je potrebna samo važeća zdravstvena iskaznica. Kada odaberete novog stomatologa najbolje je nazvati ordinaciju i provjeriri da li tim upisuje nove pacijente. S poštovanjem.

OBJAVLJENO: 26.11.2019  


Halo doktore!

Postavite pitanje

Naši dežurni liječnici će vam odgovoriti u najkraćem roku.

Postavite pitanje