OPĆA/OBITELJSKA MEDICINA, DRAGOJLOVIĆ DANIEL, dr.med. (domski)

NAJNOVIJE - VAŽNA OBAVIJEST!!!

07.05.2020

Autor

DANIEL DRAGOJLOVIĆ dr.med. (domski)Trenutno ordiniramo u privremenoj ambulanti na 3. katu DZ Zagreb - zapad, Prilaz baruna Filipovića 11, 

kao i inače - parnim datumima popodne, neparnim ujutro!!!

Nepoznato do kada!

Tel. br. ostaje isti (01 3768196) , kao i e-mail (daniel.dragojlovic@dzz-zapad.hr) na koji nam se možete obratiti + na dandragojlovic1@gmail.com!!!

VAŽNO tel. naručivanje lijekova: 01 4440128  (govorni automat - pratiti upute) !!!

 

U sklopu mjera sprečavanja širenja COVID-19 u ordinaciji se primaju isključivo prethodno naručeni pacijenti!!! VAŽNO!!!

U čekaonici ne smije biti više od 1 pacijenta po timu, tj. samo onaj koji je u tom trenu naručen na pregled. Pacijenti se naručuju u razmaku od 30 min. Prilikom dolaska na naručeni termin pacijent mora nositi masku i rukavice, ukoliko iste nema, dobit će ih na trijažnom punktu pri ulasku u zdravstvenu stanicu gdje će također prvo dezinficirati ruke.

Ukoliko se pacijent nije naručio na pregled, a prema procjeni trijaže nije životno ugrožen, dužan nas je tel. kontaktirati kako bi dobio termin pregleda i/ili savjet o daljnjem postupanju.

Pacijentu se prilikom trijaže mora izmjeriti tjelesna temperatura te ukoliko je povišena, neovisno o tome što je pacijent naručen na pregled, ne smije biti pušten u ordinaciju već nas mora kontaktirati tel. radi odluke/savjetu o daljnjem postupanju. 

Pacijenti koji su klinički i epidemiološki sumnjivi na COVID-19 infekciju prije pregleda moraju biti upućeni na bris te ukoliko je pristigli nalaz negativan pacijent će biti pregledan u izdvojenoj sobi za preglede (izolacija) pod punom OZO...

 

Mjere i preporuke izložene na ulaznim vratima u sve naše ustanove i dalje su na snazi.

 

Hvala na razumijevanju!

 

ponovimo!:

tel. naručivanje lijekova: 01 4440128 

upute!: Nakon zvučnog signala razgovijetno izgovorite ime i prezime, datum i godinu rođenja te točan naziv lijeka. Lijekove možete podignuti nakon završetka radnog dana ili sljedeći radni dan u bilo kojoj ljekarni. Lijekove možete naručiti najviše 7dana prije nego što potrošite vašu redovnu terapiju.

napomene!: Možete naručiti samo tzv. kroničnu terapiju (npr. antibiotici se ne mogu naručivati telefonom!!!). Ukoliko ste na bolničkom liječenju ne smijemo vam propisati terapiju već istu dobijete u bolnici!!! Narudžbe se zaprimaju od pon. do pet.

 


Halo doktore!

Postavite pitanje

Naši dežurni liječnici će vam odgovoriti u najkraćem roku.

Postavite pitanje