Savjetovalište za majke i djecu - Savjetovalište za dojenje

Dom zdravlja Zagreb Zapad podržao je inicijativu Gradske skupštine te je uz potporu Gradskog Ureda za zdravstvo opremio prostor Savjetovališta za dojenje. Ovaj projekt je iznimno važan, kako zbog usklađenosti sa strateškim Gradskim i Nacionalnim dokumentima, tako i zbog unaprjeđena dostupnosti zdravstvene usluge i u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Radom „Savjetovališta za dojenje“ Grad Zagreb osigurava potporu isključivom dojenju kao i ukupnom trajanju dojenja u zajednici

Savjetovalište za dojenje u Domu zdravlja Zagreb dostupno je svim majkama i djeci Grada Zagreba utorkom i četvrtkom od 15,00-19,00 sati.. Voditelj je medicinska setra, međunarodno certificirana laktacijska savjetnica (IBCLC).

 Uloga Savjetovališta je:

 

Budući da se savjetovanje provodi individualno, naljpše molimo trudnice , majke novorođenčadi, dojenčadi te male djece i njihove obitelji da se radi planiranja dolazaka jave na broj telefona 091-3876-510  ili e-mail  savjetovaliste.dojenje@dzz-zapad.hr. Opće informacije se mogu dobiti na telefon  01 3780 444.

Savjetnica za dojenje nije uvijek dostupna na e-mailu i telefonu, odgovorit će na upit za termin ili savjet  u najkraćem mogućem roku.


OBJAVLJENO: 20.12.2016